Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM320
Cod produs
0TJ37WD9-O-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui incarcator telescopic de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa il echipezi cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: un rulment butuc JCB TM320 nou, comercializat la un pret accesibil.

Componenta pe care ti-o propunem de aceasta data este produsa in Uniunea Europeana, ridicandu-se astfel la cele mai inalte standarde din industrie. Materialele din care este fabricata iti vor asigura o perioada de exploatare lunga si o rezistenta crescuta. Totodata, a fost proiectata dupa modelul original, fiind echivalenta cu acesta pana la cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, depozitul nostru iti ofera un pret rentabil, pentru ca tu sa iti reiei activitatile imediat!

Iti recomandam o piesa ideala pentru incarcatorul tau telescopic: acest rulment butuc JCB TM320 de origine europeana. Il gasesti in promotia noastra actuala la un pret de invidiat. Preferi ridicarea personala sau optezi pentru livrarea prin curier?
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert? Noi te putem ajuta, prin serviciul nostru gratuit de suport tehnic, sa obtii cea mai buna solutie si componentele corecte!
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru incarcatorul tau telescopic sau de montajul lor. Vei avea din nou un echipament functional, cat ai zice „ACN Piese Utilaje”!

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta un rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM320 pe vehiculul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Inainte de a achita pachetul, poti verifica continutul sau in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in regula. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj profesionist inseamna un utilaj eficient! Daca doresti, noi iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Acestia vor calatori pana la punctul tau de activitate, unde iti vor monta acest rulment butuc JCB TM320 sau efectua reparatiile necesare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te indemnam sa iei legatura cu unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 0TJ37WD9-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura