Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD95D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD95D
Cod produs
EJGKA04N-S-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare corespunzatoare a sistemului de franare, te incurajam sa verifici periodic nivelul lichidului de frana. Daca observi ca a scazut, garniturile pompei inseamna ca au cedat. Nu amana comandarea unei pompe noi care sa iti asigure siguranta maxima in mers! Pompa de frana New Holland TD95D din depozitul nostru are un pret rentabil, avand in vedere ca este o componenta noua, originala Bosch. O poti comanda imediat - telefonic sau online - la un pret promotional! Expedierea ei se face imediat ce plasezi comanda!

Pentru a evita deteriorarea prematura a garniturilor din cilindri, foloseste lichidul de frana original, specificat in manualul tehnic al tractorului. Este destul daca ne suni si ne transmiti seria din talonul utilajului. Consultantii tehnici ACN te ajuta pentru a comanda rapid piesele si consumabilele compatibile cu tractorul tau. La noi, mereu vei primi o oferta personalizata, adaptata scopului tau! Iar montajul nu ar trebui sa te incurce, iti trimitem la cerere service-ul mobil!

Pompa de frana New Holland TD95D - o poti exploata in conditii grele!

Pompa de frana este cuplata mecanic la pedala de frana. Rolul sau este de a crea presiune hidraulica cu ajutorul lichidului de frana. Prin intermediul conductelor, lichidul este trimis la etriere si la cilindrii de frana pentru a permite franarea tuturor rotilor. Cauzele uzurii pompei de frana pot fi: coroziune, uzura garniturilor care provoaca scurgerea lichidului de frana, lichid contaminat. Aceste cauze conduc la defectarea pompei, iar inlocuirea acesteia devine obligatorie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD95D este asigurata de garantia producatorului timp de sase luni, in conformitate cu specificatiile din certificat.

Expediem piesa in cel mult 24 de ore la adresa ta, oriunde pe teritoriul tarii. Platesti la livrare. Lucram cu firme de curierat rapid care accepta deschiderea coletului, pentru a putea verifica marfa inainte de a o plati. Pompa de frana New Holland TD95D poate fi ridicata personal si astazi, direct de la depozitul nostru.

Cauti un atelier de incredere, unde sa poti monta repede si sigur noua pompa de frana? Avem tehnicieni experimentati in toate judetele tarii, care se pot deplasa la punctul de lucru al tractorului tau si il pot repara complet, rapid si la un pret reciproc avantajos. Te rugam sa ne suni pentru a programa o interventie sau pentru mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura