Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case JX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX90
Cod produs
Y7V40Z9X-G-IA
Out Of stock
Descriere
Iata o alternativa foarte potrivita pentru tractorul Case JX90, disponibila acum la un pret foarte accesibil. Aceasta pompa de apa tractor Case JX90 a fost fabricata in Europa dupa principii menite sa asigure compatibilitate maxima si performante indelungate. Pretul pompei de apa include si un o-ring, cu care se etanseaza corpul pompei si blocul motor. Acestea sunt gata de livrare oriunde in tara, trebuie doar sa plasezi o comanda si noi o expediem urgent.

Cand piesele se uzeaza si utilajele nu mai sunt functionale, activitatea ta are de suferit pe toate planurile. Nu te increde in faptul ca te vor mai tine destul cat sa-ti faci treaba, ar fi o decizie tare inselatoare! Schimba la timp piesele care dau semne ca sunt pe duca. Salvezi practic restul componentelor, iar din punct de vedere economic, iesi mai bine. Iti sugeram sa ne suni si sa te consulti gratuit cu tehnicienii nostri. Iti pot oferi recomandari pertinente.

Pompa de apa tractor Case JX90 - prelungeste viata motorului tau!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat ti-o livram impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Daca asiguri o montare corecta, pompa de apa pentru tractor Case JX90 este acoperita de garantie timp de 12 luni de la achizitionarea acesteia. Punem la dispozitie tot ce e necesar pentru ca tu sa montezi aceasta piesa cat mai usor posibil.

Pentru comanda, ne poti suna oricand sau alegi varianta de comanda online si vei avea pompa de apa tractor Case JX90 in estimativ 24 de ore. Platesti in sistem ramburs dupa ce verifici continutul coletului in prezenta curierului. De asemenea, poti veni imediat dupa ce ai plasat comanda la sediul nostru de langa Bucuresti si astfel, vei ridica produsul personal.

Oricand ai nevoie de ajutor profesionist la reparatia tractorului, ia legatura cu noi si, atunci cand doresti, trimitem un service mobil la punctul de lucru al utilajului. Vei fi sigur astfel ca reparatia va include cele mai performante piese, montate corespunzator.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura