Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 414

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 414
Cod produs
EIFLBH9Z-O-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest rulment butuc JCB 414 pentru incarcatorul tau frontal? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Ce mai astepti? Produsul pe care ti-l propunem este fabricat in cadrul Uniunii Europene, dupa modelul componentei originale.

Diferenta dintre cele doua este doar una financiara: rulmentii de butuc echivalenti, comercializati de noi, iti ofera acelasi grad de rezistenta la un pret mult mai avantajos. Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata.

Plaseaza o comanda pentru acest rulment butuc JCB 414 chiar aici si profita din plin de oferta noastra! Gasesti piesa de schimb pe stoc, pregatita de livrare.
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Cu serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica iti vei relua activitatea in timp util!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu echipamentul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Cand te napadesc defectiunile, fiecare clipa conteaza! Iti garantam intotdeauna ca produsele comandate de la noi vor fi livrate prompt. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 414 a fost ambalat si predat curierului. Vei achita comanda la primire, in regim ramburs. Totodata, ai oportunitatea de a verifica continutul coletului in prezenta curierului. Daca vrei sa ridici pachetul personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Bazeaza-te pe noi in privinta montajului si nu iti va parea rau niciun moment. Rulmentii trebuie montati cu atentie, de catre un expert, fiind nevoie de intrebuintarea unei prese mecanice pentru a evita afectarea acestora. Loviturile de ciocan sunt de evitat. Pe langa piesele de calitate achizitionate, este necesar ca orice manopera sa fie realizata de mecanici profesionisti.

Atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici avizati iti stau mereu la dipozitie. Se vor deplasa oriunde ai nevoie si iti vor monta piesele comandate sau efectua diverse reparatii necesare la vehiculul tau. Poti afla mai multe despre serviciile noastre sau acest rulment butuc JCB 414 sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: EIFLBH9Z-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura