Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 414

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 414 414S
Cod produs
8UI7SZCH-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB 414 este un produs de varf, din categoria celor care asigura siguranta sistemului de franare. Iar tu tocmai l-ai comandat de la noi. Sa traiesti, ecranul aparatului de jocuri ti-a aliniat trei lamai si monezile curg de nu se mai opresc. Asa se intampla cand intri in joc uns cu toate alifiile si stii exact pe ce taste sa apesi. La fel si in business. Daca apesi pe tasta ACN se vor revarsa spre tine informatii de ultima ora, recomandari la prima mana si piese premium. Joci cu noi, ai dat de noroc.

Produsul din imagini este compatibil si cu modelul JCB 414S.

Daca ajungi in depozitul nostru, inseamna ca, in sfarsit, ai gasit calea cea dreapta. Gata! De acum, adio decizii eronate, adio piese furatacite, adio mecanici de duminica seara, adio bani cheltuiti aiurea. Indiferent de modelele utilajelor tale din parc, depozitul nostru are piese de schimb pentru fiecare. In plus, consultantii nostri sunt ca dulceata de trandafiri. Ii asculti si nu te mai saturi. Ei sunt intotdeauna dispusi sa-ti asculte pasurile si sa te ajute sa gasesti cele mai bune solutii. Vino cu curaj in acest mic sistem solar al competentei si solicitudinii.

Set discuri frana JCB 414... case solved
Pastreaza in minte acest hint. Discurile, pe masura ce utilajul franeaza iar si iar, se tocesc, se subtiaza, adica se uzeaza. Fara doar si poate, ele trebuie inlocuite. Este nevoie ca ele sa-si pastreze calitatile initiale ca sa se pastreze aceeasi forta de franare atunci cand ele sunt stranse laolalta de catre piston.

Consultanta, calitate de faianta
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care te viziteaza inopinat. Tinem la tine si la oricine ne trece pragul si incercam sa-ti oferim nu sincere regrete ci solutii palpabile. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, te orientam spre cele mai bune decizii. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizata in functie de utilajul tau si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata problematica unui business de succes. Si nu doar ne dorim, ci facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 414 singurel in pachet, ci alaturi de un certificat de garantie de 6 luni, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica.

Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti umbrela de ploaie cand o ai deasupra capului si te intrebi iritat unde mama ei ai pus-o! Asadar, cum te-ai decis pentru acest set, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu “stai sefu’, ca am uitat smirghelul acasa”. La ce i-o trebui lui smirghel! Piesele de schimb au nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti unul, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura