Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 406

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 406
Cod produs
8OI16ZBS-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment butuc JCB 406 pentru incarcator frontal deoarece este o piesa de calitate, alcatuita din materiale exceptionale. Produsul a fost fabricat in Uniunea Europeana, respectand cele mai inalte standarde din industrie si fiind proiectat dupa rulmentii de butuc originali. Cu toate acestea, cel propus de noi este disponibil chiar acum la un pret mult mai redus, fara a sacrifica niciun gram de fiabilitate. Vehiculul tau va rula perfect, iar buzunarul tau va simti diferenta semnificativa de pret! Noi nu te lasam niciodata sa pleci de la noi cu un utilaj defect sau cu portofelul gol.

Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest rulment iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos. Tocmai asta iti oferim!

Cere astazi oferta pentru un rulment butuc JCB 406 si il vei obtine la cel mai bun pret posibil!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Pentru detalii suplimentare, te incurajam sa ne contactezi si primesti toate informatiile, gratuit!
Cand colaborezi cu firma noastra, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.
Preferi sa ridici acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 406 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

In privinta montajului, este foarte indicat sa apelezi la noi, deoarece colaboram cu specialisti ce stiu sa realizeze manopera corespunzator, astfel incat sa nu afecteze durata de exploatare si eficienta rulmentilor. Suntem disponibili pentru orice interventie ai nevoie la utilajul tau! Suna-ne acum si afla mai multe despre acest rulment butuc JCB 406 sau alte servicii oferite de noi!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 8OI16ZBS-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura