Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 412
Cod produs
Z1WIFB8G-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 412 pentru incarcator frontal a fost conceput pentru a iti oferi un produs exceptional, menit sa iti asigure o reparatie de durata si un raport calitate-pret de invidiat! Proiectat dupa modelul rulmentului de butuc original (care a fost montat pe utilajul tau in fabrica), adera la cele mai inalte standarde din domeniu si este alcatuit din materiale rezistente la uzura. Componenta pe care ti-o propunem este produsa in Uniunea Europeana si poate fi achizitionata la un pret scazut! Astfel, tu vei manevra un incarcator frontal ce va functiona perfect, iar buzunarul tau nu va ramane gol. Sesizezi doar diferenta din punct de vedere financiar, nu si calitativ! Suna ideal, nu crezi?

Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi. Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre este una de top. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament admirabil. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada.

Cere o oferta pentru acest rulment butuc JCB 412 si vei fi surprins in mod placut de pretul sau avantajos!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Colegii nostri sunt la dispozitia ta pentru a iti inlatura orice nelamurire si a te ajuta la plasarea unei comenzi. Suna-ne acum si primesti consultanta tehnica gratuita!
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu incarcatorul tau frontal. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

Fiecare clipa in care vehiculul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 412 personal.

Vrei sa te bucuri de un utilaj functional si de o piesa de schimb rezistenta? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Este nevoie de intrebuintarea unei prese mecanice la montajul rulmentilor, deoarece loviturile de ciocan ii pot afecta din punct de vedere al perioadei de exploatare si al eficientei. Cu noi eviti aceste riscuri, asa ca nu ezita si contacteaza-ne acum pentru detalii in ceea ce priveste acest rulment butuc JCB 412 dorit!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: Z1WIFB8G-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura