Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator frontal JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 412
Cod produs
I6M541OP-ES
Out Of stock
Descriere
Care sunt criteriile dupa care iti cumperi piesele pentru utilaje? Daca printre acestea se regaseste si calitatea, avem o veste buna pentru tine! Iti usuram cautarea pentru ca, atunci cand este vorba de piese de transmisie, aceasta coroana butuc incarcator frontal JCB 412 este o alegere ideala. Spunem asta pentru ca este deja verificata cu atentie de catre expertii nostri in domeniu.

De acum nu te vei mai intoarce la vechile piese, pentru ca acest produs este exact ceea ce cauti. Cum stim ce cauti? Este simplu! Stim ca iti doresti sa obtii cat mai mult profit. Acesta se obtine ca rezultat al unui volum cat mai mare de munca. Si…cum poti face asta decat cu ajutorul utilajelor tale, dotate cu piese de calitate?

Daca ne contactezi, vei vedea dorinta noastra de a veni in ajutorul tau si de a te sprijini pe tot procesul de inlocuire a unei piese uzate. Toate astea datorita echipei noastre specializata in piese si a partenerilor nostri mecanici. Te asiguram de calitatea pieselor noastre, raspunzandu-ti la toate intrebarile. De asemenea, daca iti doresti sa le vezi in forma fizica, te asteptam la sediu!

Coroana butuc incarcator frontal JCB 412 iti usureaza cautarea cand vine vorba de piesele de transmisie!
Importanta coroanei este mult mai mare decat ai crede fiindca aceasta joaca un rol de baza in sistemul de transmisie. Activitatea utilajului depinde de aceasta piesa, pentru ca livreaza cuplul de forta de la pinioane la butucul rotii. Prin alte cuvinte, trebuie sa depistam cat mai rapid si sa actionam daca s-a deteriorat. Printre principalele motive ale uzurii se numara deformarile generate de socurile mecanice la care a fost supusa si deteriorarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator frontal JCB 412 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara o coroana butuc incarcator frontal JCB 412 - aceasta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura