Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 418
Cod produs
H1ECUSGA-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam acest rulment butuc JCB 418 pentru incarcator frontal - o piesa ireprosabila, fabricata intocmai dupa modelul original, pentru a rezista in cele mai dificile conditii de lucru.. A fost fabricata in Uniunea Europeana, din materiale de calitate, aderand astfel la cele mai stricte standarde din acest domeniu. Atuul sau este raportul calitate-pret exceptional: obtii o piesa de schimb echivalenta cu cea originala, doar ca platesti un pret mult mai scazut. Nu vei face deloc rabat de calitate, iar acest aspect va fi vizibil pe termen lung!

Indiferent ca manevrezi un tractor, un incarcator frontal sau o combina, la ACN Piese Utilaje gasesti mereu piesa pe care o cautai. Depozitul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Plaseaza acum o comanda pentru un rulment butuc JCB 418 si nu vei ramane dezamagit! Obtii o componenta extrem de fiabila la un pret avantajos!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Nu ti-ar placea sa discuti cu un om priceput in acest domeniu? Serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica este intotdeauna la un apel distanta de tine!
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru vehiculul tau, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe vehiculul tau! Ai nevoie de acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 418 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util. Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul te ajutam tot noi, si nu ai fi putut nimeri pe maini mai bune! Avem o echipa de profesionisti care se pot indrepta catre punctul tau de lucru rapid si echipati cu tot ceea ce este nevoie pentru operatiunea in cauza. In acest caz, este necesara o presa mecanica, deoarece loviturile de ciocan pot deforma rulmentii, scurtandu-le astfel perioada de exploatare si afectandu-le eficienta. Suntem disponibili pentru tine in cazul oricarei interventii necesara la utilajul tau. Suna-ne acum si afla mai multe detalii despre acest rulment butuc JCB 418 si serviciile oferite de noi!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: H1ECUSGA-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura