Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 413

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 413
Cod produs
5RZXYLWO-O-BT
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil, precum acest rulment butuc JCB 413 - acum in oferta noastra curenta. Descopera aici toate motivele pentru care noi consideram aceasta componenta varianta ideala pentru tine!

De ce iti propunem produsul acesta? Fiindca a fost proiectat dupa modelul original: are toate caracteristicile sale, dar un pret mult mai avantajos! Piesa de schimb echivalenta este fabricata in Uniunea Europeana, din materiale rezistente. A fost testata si imbunatatita in mod constant, pentru ca rezultatul final sa fie unul impecabil. Vei obtine, asadar, o componenta ce adera la cele mai inalte standarde din domeniu, dar comercializata la cel mai bun pret posibil! O piesa de calitate nu trebuie sa te lase lefter!

Monteaza un rulment butuc JCB 413 pe incarcatorul tau frontal si intoarce-te la munca cat mai curand! Pretul redus si livrarea prompta sunt doua dintre atuurile sale multiple.
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Satul de piese scumpe si de o calitate indoielnica?
Tu vii cu problema, noi cu solutia potrivita si componentele compatibile. Oricand te napadesc defectiunile, la ACN Piese Utilaje vei gasi suportul de care ai nevoie. Contacteaza-ne online (completand formularul de pe website), prin e-mail sau telefonic! Vei colabora cu o echipa de profesionisti cu experienta in aceasta nisa, determinati sa gaseasca cea mai buna solutie pentru circumstantele in care te afli. Retine un aspect esential: iti oferim asistenta tehnica gratuita!

Comanda acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 413 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului.
Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, insa daca te bazezi pe noi nu va trebui sa iti pui aceasta problema, iar investitia va fi deosebit de avantajoasa. Poti obtine mai multe detalii despre acest rulment butuc JCB 413 sau serviciile disponibile aici chiar de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 5RZXYLWO-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura