Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator frontal JCB 413

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 413
Cod produs
ZF952ILQ-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de importante sunt pentru tine utilajele pe care le detii? Sau…mai bine zis, pentru afacerea ta? Probabil ca raspunsul este acela pe care il intuim si noi. Utilajele sunt unele dintre elementele de baza ale unei afaceri din domeniul tau de activitate. Ce spui daca ai inlocui coroana veche cu o coroana butuc incarcator frontal JCB 413 mai eficienta? Noi o recomandam pentru a intari utilajul tau si a-l ajuta sa reziste cat mai mult.

Aceasta coroana este mai utila decat ai crede, pentru ca este una dintre piesele de transmisie de baza. O functionare corecta a utilajului tau va face ca productivitatea sa creasca si, implicit, profitul tau. Pentru ca beneficiaza de o calitate superioara, aceasta va scadea in timp costurile de intretinere ale utilajului.

Nu vrem sa te mai confrunti cu momentele in care utilajul tau sta pe loc si nu produce! Nu vrem sa mai astepti o vesnicie pentru a fi reparat! Ne dorim sa iei legatura cu noi si sa iti explicam importanta unei piese originale. Astfel, vei sta cat mai departe de mecanic dupa montarea unei piese noi si investitia ta va da roade!

Coroana butuc incarcator frontal JCB 413 este mult mai eficienta decat vechea coroana!
Importanta coroanei este mult mai mare decat ai crede, fiindca aceasta joaca un rol de baza in sistemul de transmisie. Activitatea utilajului depinde de aceasta piesa pentru ca livreaza cuplul de forta de la pinioane la butucul rotii. Prin alte cuvinte, trebuie sa depistam cat mai rapid si sa actionam catre cauzele deteriorarii ei. Printre principalele motive ale uzurii se numara deformarile generate de socurile mecanice la care a fost supusa si deteriorarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta
Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Produsele noastre calitative, precum aceasta coroana de butuc pentru incarcator frontal JCB 413 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru a cumpara aceasta coroana butuc incarcator frontal JCB 413 - afla ca ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24 de ore!

Pentru ca montajul defectuos este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de catre un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie realizate corespunzator.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura