Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator frontal JCB 413

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 413
Cod produs
6EJMR3HU-SC
Out Of stock
Descriere
Problemele apar exact atunci cand esti la o bibaneala. Tocmai ai dat de banc si musca nebunul la fiecare aruncatura. Nici nu apuci sa scoti din apa trei bortosi ca suna telefonul. S-a defectat coroana reductor incarcator frontal JCB 413 Te uiti la lanseta, te uiti la telefon, nici nu stii ce sa faci. Stim ca este greu sa-ti mentii starea de liniste atunci cand ti s-a imbolnavit JCB-ul, dar de aceea suntem noi. Ca sa-ti readucem zambetul pe buze. Lasa ca ne ocupam noi. Avem piesa, si inca una de o calitate. Avem mecanicul. Tu stai acolo, caci ai prins o zi norocoasa. Fir intins!

Farmecul economiei de piata este ca poti negocia orice. Poti negocia termene, poti negocia pret. Poti negocia diferite clauze, poti negocia pana si stadiile intermediare. Dar un singur lucru nu se negociaza - calitatea. Aici noi nu facem compromisuri. Nu agreem jumatatile de masura in ce priveste modelele, tipurile sau categoriile de piese pe care le aducem pentru tine. Fara fakes, fara second hands. Apoi nu facem niciun compromis in calitatea servirii. Consultantii nostri vor fi intotdeauna operativi, empatici si cu o solutie buna in buzunar de fiecare data. Suntem un partenerul serios de care ai nevoie.

Coroana reductor JCB incarcator frontal 413 te invata cum sa te descurci in viata
Aceasta coroana reductor este un element important al angrenajului transmisiei finale, iar rolul sau este dezvoltarea unui cuplu de forta superior. In cazul in care dantura era deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor; de asemenea, se impune refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si inele noi.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
O vorba romaneasca spune ca prietenul la nevoie se cunoaste. O alta vorba spune ca prietenul anevoie se cunoaste. Sunt ambele adevarata si pline de intelesuri. Noi le aducem pe amandoua in creuzetul faptelor bune si le dam noi sensuri. Avem o echipa de consultanti care au o relatie speciala cu tehnica si cu utilajele tale. La nevoie cauta-i pe ei. Cand ti-e anevoie din cauza unora care te-au facut din vorbe, cauta-i pe ei. Vino si ramai aici. Scapi de nevoie si uiti de anevoie.

Garantie
Garantie garantie, imi faci mare bine mie. Aceasta coroana reductor pentru incarcator frontal JCB 413 vine cu factura si cu garantie pentru defectele de fabricatie, care este valabila timp de 6 luni de zile de la achizitionare.

Livrare
Livram pretutindeni in tara prin intermediul firmelor de curierat. Care livreaza deindat’. Poti sa fii sigur ca produsele vor ajunge la tine in numai 24 de ore de la comanda. Plata se face cu ramburs la primire. Ca alternativa, ai posibilitatea de a-ti ridica componentele direct de la depozitul nostru, la intrarea in Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Si treaba e facuta.

Montaj
Montajul unei coroane nu e tocmai a piece of cake. Daca ti se pare asta, incearca. Vei rata inca de la blatul tortului. So, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de giumbuslucuri, cum le zice nea Petrica, mecanicul nostru vedeta. Poti apela chiar la el. Iti va asigura mai mult decat doar montajul. Se va asigura ca ansamblul reductor sa fie bine lubrifiat si etansat. Mai arunca el cate o poanta, dar iti face o treaba premium.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura