Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6220
Cod produs
8PX9L7FZ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 6220 este o productie europeana adusa pe stoc pentru a raspunde prompt cererilor din toata tara. Vei beneficia de calitate superioara si de un pret de prim importator. Comanda acum si pompa va ajunge maine la tine! Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Este cea mai eficienta alternativa si poate fi exploatata in mod repetat, fara a se uza prematur. Nu iti face griji in privinta perioadei de asteptare pana intri in posesia ei. Comanda ta va fi expediata imediat!

Durata de utilizare poate fi prelungita prin schimbarea filtrului de combustibil odata cu ea. De asemenea, montajul lor impreuna duce la o garantie extinsa a produsului, de aceea este varianta recomandata de catre specialisti. Afla orice detalii suplimentare legate de aceasta pompa si serviciile pe care noi le asiguram, sunand la unul din numerele de telefon afisate. Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru consultanta tehnica - gratuit - si o verificare a compatibilitatii in functie de tipul utilajului pe care il detii. Plus, te pot indruma catre un service partener pentru un montaj profi!

Pompa electrica alimentare John Deere 6220 - piesa aftermarket cu garantie de un an!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6220 este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pompa electrica alimentare John Deere 6220 pleaca in cel mai scurt timp de la noi, catre orice localitate din tara, si va ajunge a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si starea piesei primite o poti verifica in prezenta curierului. Totodata, daca ai nevoie de pompa astazi, poti ridica comanda de la sediul nostru.

Montajul pompei trebuie facut in mod corect pentru a beneficia de garantie si de eficienta maxima, de aceea te putem indruma catre cel mai bun mecanic din zona ta. El va raspunde prompt solicitarii tale, atat pentru montaj, cat si pentru alte reparatii necesare utilajului. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este de 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare o poti monta si pe modelele John Deere 6220L si SE6220
Trimite mesaj
Din Gura in Gura