Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5515

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5515
Cod produs
SBW5QA23-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cautai pompa electrica alimentare John Deere 5515 pentru tractorul tau? Este disponibila pe stoc, la pret de principal importator, iar daca o comanzi acum ajunge la tine in scurt timp. Modelul este echivalent originalei si se fabrica in Europa, cu scopul de a aduce aceeasi eficienta si fiabilitate motorului tau. Exploatarea se intinde pe o perioada indelungata, iar daca si filtrul de combustibil este inlocuit odata cu ea, durata se extinde avantajos. In plus, schimbul impreuna iti asigura o garantie prelungita a produsului.

Poti verifica compatibilitatea pompei electrice de combustibil cu motorul tractorului tau cu ajutorul tehnicienilor nostri. Vei beneficia de cea mai buna oferta si de consultanta gratuita de specialitate. De asemenea, avem oferte foarte bune la consumabile! Poti alege si filtrul potrivit si faci o treaba completa si sigura pentru echipamentul tau! Montajul iti da batai de cap? Nicio grija, serviciile noastre au in componenta un service mobil care iti poate fi de mare ajutor.

Pompa electrica alimentare John Deere 5515 - o achizitie de care poti fi multumit pe deplin!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantia care acopera pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5515 in cazul unei situatii nefavorabile este valabila 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid, deci ajunge la tine a doua zi lucratoare. Plata se acorda ramburs si pentru a fi sigur ca platesti un produs in stare perfecta poti verifica integritatea lui in prezenta curierului. Totodata, daca te afli in Bucuresti sau imprejurimi si ai nevoie de pompa electrica alimentare John Deere 5515 astazi, poti veni sa ridici comanda de la punctul nostru de activitate.

Montajul este sugerat sa fie efectuat de catre un profesionist deoarece acesta se poate asigura ca beneficiezi de garantie si de o exploatare fara probleme. Daca nu ai la cine sa apelezi, putem trimite unul din mecanicii cu care colaboram la locul echipamentului tau. Ulterior, el poate interveni si daca sunt probleme tehnice care afecteaza starea utilajului si productivitatea muncii tale. Reparatiile pot varia de la cele simple, la cele mai complexe, pana la reconditionarea completa a componentelor principale. Pentru mai multe detalii si programari ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare este potrivita si pentru modelele John Deere 5515F, 5515 HIGH CROP si 5515V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura