Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5076

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5076
Cod produs
IFPJKLDO-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5076 asigura performanta la un cost redus. In acest fel o oferim din topul recomandarilor atunci cand este solicitata o echivalenta a originalei. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. A fost fabricata in Europa, iar pretul este foarte mic. Te incurajam sa o achizitionezi pentru utilajul tau, dar si impreuna cu filtrul de combustibil. Astfel, garantia se extinde avantajos, iar functionarea optima este garantata in orice conditii de lucru. Acest model este compatibil si cu tractorul John Deere 5076E.

Comanda si convinge-te de calitatea ei chiar acum, deoarece se afla pe stoc in permanenta! Asta inseamna ca ajunge la tine in ziua urmatoare. Poti cere consilierilor nostri mai multe detalii si sfaturi despre piesele potrivite. De asemenea, daca nu esti sigur de compatibilitatea ei cu utilajul pe care il detii, iti facem identificarea in functie de datele acestuia. Consultanta tehnica de specialitate este gratuita la fiecare piesa noua dorita, deci suna la numerele de telefon afisate!

Pompa electrica alimentare John Deere 5076 - eficienta maxima vreme indelungata!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia de care beneficiezi alaturi de pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5076 are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Poti solicita livrarea pachetului in orice localitate din tara si iti va ajunge maine. Va fi expediat prin curier rapid si il vei putea achita in momentul primirii. Ca sa fii sigur ca a ajuns la tine in stare perfecta si platesti ce trebuie, curierul te va asista la deschiderea coletului. Daca reprezinta o optiune mai buna pentru tine, pompa electrica alimentare John Deere 5076 este prezenta in depozitul nostru in permanenta si o poti achizitiona chiar azi.

Montaj pentru piesele achizitionate? Sigur! Colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a se prezenta rapid la punctul tau de lucru atunci cand vrei sa asiguri un schimb eficient al pieselor comandate. Suna acum si programeaza interventia! Prin intermediul acestui serviciu iti poti remedia si probleme tehnice grave care iti incetinesc performanta si iti afecteaza productivitatea. Ei efectueaza atat reparatii curente si capitale, cat si alezari, suduri sau alte lucrari necesare. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura