Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5315

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5315
Cod produs
DLGVPFO4-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o pompa, afla ca pompa electrica alimentare John Deere 5315 din imagini are pret de prim importator. Reprezinta alegerea ideala atunci cand optezi pentru o alternativa, pentru ca este conceputa la standarde inalte de calitate, intr-o fabrica din Europa. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Durata de viata este similara cu a modelului original, iar eficienta si fiabilitatea sunt caracteristici definitorii.

Stocul este permanent disponibil, deoarece modelul este solicitat in numar mare, iar specialistii recomanda sa fie achizitionat impreuna cu filtrul de combustibil. Acesta ajuta la prelungirea duratei de exploatare si asigura o garantie extinsa a produsului. Comenzile le poti discuta inainte cu asistentii nostri pentru a te convinge de compatibilitatea cu modelul tractorului detinut. Daca esti interesat de un montaj profesionist al componentelor comandate, te rugam sa ne anunti!

Pompa electrica alimentare John Deere 5315 - executata cu atentie sporita la detalii!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5315 beneficiaza de garantie pe o perioada de 1 an, din momentul achizitiei. Suntem siguri ca nu vei avea nevoie de ea, insa intr-o situatie neprevazuta garatia acopera platile suplimentare pentru schimbarea modelului.

Comanda acum pompa electrica alimentare John Deere 5315 si primesti pachetul maine! Iti este livrat la domiciliu prin intermediul curieratului rapid si poti achita rambursul la final. Solicita si asistenta curierului la verificarea pachetului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Daca esti din Bucuresti sau imprejurimi, reprezinta o optiune mai buna ridicarea personala a coletului de la sediul nostru.

Dispunem si de un service mobil prin intermediul caruia sa programezi remedierea problemelor tehnice de la utilaj sau montajul pieselor comandate. Acesta este un serviciu pus la dispozitia ta pentru orice dificultati intampinate care iti afecteaza starea utilajului si productivitatea activitatii tale, deci suna oricand ai nevoie! Consilierii nostri iti vor oferi mai multe detalii si vor trimite un specialist la punctul tau de lucru atunci cand doresti.

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare o poti monta si pe tractoare John Deere 5315F si 5315V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura