Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6520
Cod produs
VLINYSAR-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 6520 din imagini reprezinta varianta optima pentru inlocuirea originalei. Este o productie europeana, fabricata la standarde inalte de calitate si are pret de prim importator. Caracteristicile ei sunt identice cu cele ale modelului inlocuit, functionand la 12V, 6.5A si asigurand un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Stocul este permanent aprovizionat, de aceea o livram rapid catre orice localitate din tara in doar 24 de ore!

Cand schimbi pompa electrica se recomanda si inlocuirea filtrului de combustibil, deoarece ajuta la prelungirea duratei de exploatare si asigura o garantie extinsa. Ele pot fi ofertate in avantajul tau si livrate impreuna. Ia legatura cu consilierii nostri pentru orice fel de informatii legate de pompa sau alte produse care te intereseaza pentru tractorul tau! Ei fac identificarea pieselor necesare in functie de datele oferite despre utilaj si iti acorda consultanta tehnica gratuit.

Pompa electrica alimentare John Deere 6520 - tractorul tau merita o piesa de calitate superioara!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia pentru pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6520 este de 12 luni de zile, din momentul achizitiei, si acopera orice situatie neprevazuta in cazul in care montajul este efectuat corect.

Vino la punctul nostru de lucru daca doresti sa ridici pompa electrica alimentare John Deere 6520 personal in cursul zilei de azi. Pentru alte localitati din tara apelam la serviciile de curierat rapid care ajung in ziua urmatoare si incaseaza rambursul la final. In acest caz, verificarea piesei se face in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Ai nevoie de ajutor la montaj? Iti trimitem un specialist la locatia indicata de tine pentru a se ocupa de schimbul eficient al pompei. Astfel, esti sigur ca beneficiezi de garantie si poti exploata piesa la capacitate maxima. In plus, daca apar defectiuni tehnice la utilajul tau poti apela cu incredere la mecanicii nostri pentru a se ocupa de ele. Pot efectua atat reparatii simple, cat si complexe, de regula la punctul tau de activitate. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare o poti monta si pe tractoare John Deere 6520L si SE6520
Trimite mesaj
Din Gura in Gura