Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5503

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5503
Cod produs
GB8A2X65-C-IA
Out Of stock
Descriere
Performanta motorului tau poate fi imbunatatita cu fiecare piesa schimbata, de aceea iti oferim aceasta pompa electrica alimentare John Deere 5503 in schimbul celei vechi. Ea este o echivalenta pe care producatorul european a conceput-o cu scopul de a inlocui modelul de origine, astfel incat sa beneficiezi de aceleasi caracteristici esentiale. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Se poate exploata o perioada indelungata fara a-si pierde din eficienta si pretul este cel de importator direct.

Profita si comanda acum, pentru a putea realiza schimbul maine! Stocul este permanent disponibil, iar daca doresti sa tii cont de recomandarile specialistilor, iti oferim un pret avantajos daca vei comanda pompa impreuna cu filtrul de combustibil. Acesta imbunatateste durata de viata si ofera garantie extinsa produsului. Daca vrei ca unul din tehnicienii nostri sa te ajute la alegerea pompei in functie de modelul tractorului tau, contacteaza-ne acum! Vei primi consultanta tehnica gratuita si vom depune eforturi pentru a avea cea mai buna oferta sa-ti oferim.

Pompa electrica alimentare John Deere 5503 - ofera fiabilitate motorului tau!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia cu care vine alaturi pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5503 are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti expediem coletul pentru ziua urmatoare. Curierul te va astepta sa verifici integritatea coletului si va incasa rambursul la final. Totodata, daca doresti sa ridici pompa electrica alimentare John Deere 5503 personal te poti prezenta la punctul nostru de lucru.

Ai oportunitatea de a programa si montajul tot aici fiindca unul din mecanicii cu care colaboram poate veni la punctul tau de lucru atunci cand ai nevoie. El se ocupa de orice solicitari trimise de tine, fie ele pentru montaj sau reparatii majore necesare. Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura