Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6225
Cod produs
43I1OMW0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti echipam utilajul cu piese de inalta calitate, chiar si atunci cand optezi pentru variante alternative, la un pret avantajos. Un exemplu este aceasta pompa electrica alimentare John Deere 6225 care ii aduce motorului tau eficienta maxima si stabilitate in orice conditii, deoarece este o productie europeana de calitate. Rezistenta in timp este un avantaj major al piesei, iar pretul este de prim importator. Pompa electrica de combustibil functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Daca este pompa de care ai nevoie, plaseaza o comanda acum la unul din numerele de telefon afisate sau completeaza cererea de oferta propusa pe site. Alaturi de ea se recomanda si un filtru de combustibil nou, pentru o durata mult mai lunga de functionare si o garantie extinsa a produsului. Cere o oferta pentru amandoua si vei fi multumit! Tehnicienii nostri fac tot posibilul sa-ti ofere cat mai multe recomandari utile, ca tu sa faci alegerile potrivite. Suna-i cu incredere!

Pompa electrica alimentare John Deere 6225 - un produs de o calitate exceptionala!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia care acopera pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6225 in cazul unei situatii neprevazute este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Stocul pentru aceasta este permanent disponibil, deci poti veni astazi la sediul nostru pentru a ridica pompa electrica alimentare John Deere 6225 personal. Daca esti din alta localitate, il trimitem prin curier rapid si ajunge la tine in ziua urmatoare. Te poti asigura in prezenta curierului ca piesa primita este in stare perfecta si rambursul il vei achita acestuia la final.

Apeland la serviciile noastre ai oportunitatea de a programa chiar si montajul pieselor. Colaboram cu mecanici si service-uri mobile care intervin rapid atunci cand ai nevoie. Asadar, pentru montaj, revizii sau orice fel de reparatii necesare, suna la numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura