Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
F458GEMU-O-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este acest rulment butuc JCB 535 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine o vei putea monta deja pe echipamentul tau! Recomandarea noastra este o piesa alternativa, fabricata in Europa, intocmai dupa modelul originalului, asa incat este comparabila din punct de vedere al calitatii cu acesta, dar investitia ta va fi una mult mai mica.

Componenta adera la cele mai inalte standarde din domeniu, ceea ce inseamna ca este alcatuita din materiale rezistente. A fost testata si perfectionata constant, pentru ca produsul final sa fie unul demn de un utilaj performant. Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra.

Daca esti interesat de aces rulment butuc JCB 535 pentru incarcator telescopic, poti plasa comanda ta aici!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Profita din plin de serviciul nostru de suport tehnic si te beneficiezi de asistenta din partea unor experti, precum si de cele mai bune oferte actuale!
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online (prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 535 personal.

Un vehicul de marca, o piesa de calitate si un montaj impecabil reprezinta combinatia infailibila! Nu uita ca loviturile de ciocan deterioreaza rulmentii: vei avea nevoie de o presa mecanica! Daca ai nevoie de un mecanic profesionist, noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni experti pe care ii cunoastem. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau si iti vor monta piesele comandate sau executa reparatiile necesare. Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic si noi ne ocupam de tot!

Specificatii tehnice

Acest produs se poate monta si pe modelele: JCB 535FS, JCB 535S, JCB 535SX, JCB 535SXL, JCB 535-60, JCB 535-67, JCB 535-95, JCB 535-125, JCB 535-140 si JCB 535P-125.

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: F458GEMU-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura