Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6920

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6920
Cod produs
NO306GBF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti pe stocul nostru orice model de pompa ai nevoie pentru echipamentul tau, avem sute. Printre acestea, si pompa electrica alimentare John Deere 6920 din imagini, o solutie alternativa de top, cu care poti inlocui originala. Productia este europeana si fabricata la standarde inalte de calitate, pentru a fi identica cu cea inlocuita, de aceea este eficienta, sigura si rezistenta la multiple solicitari. Functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Nu intarzia sa schimbi filtrul de combustibil odata cu pompa, fiindca pierzi din garantia extinsa a produsului si din durata de viata a pompei. Pentru intretinerea corecta a utilajului tau, ia legatura cu consilierii nostri. Primestii tone de sfaturi utile care sa te ajute sa le prelungesti functionalitatea. Consultanta tehnica o primesti gratuit din partea noastra de fiecare data, ca sa fii sigur de compatibilitatea pieselor de schimb necesare si a consumabilelor.

Pompa electrica alimentare John Deere 6920 - schimba neaparat si filtrul de combustibil!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6920 este in garantie pe o durata de 12 luni de zile, din momentul facturarii.

Comanda o poti plasa astazi si iti va fi livrata in cursul zilei de maine. Curierul care ajunge in zona ta va asista la verificarea coletului pentru a te asigura de integritatea piesei inainte de achitarea rambursului. Daca doresti pompa electrica alimentare John Deere 6920 in regim de urgenta, vino la sediul nostru.

Montajul efectuat corect este la fel de esential precum alegerea calitatii piesei dorite, de aceea te putem indruma catre un specialist pentru schimbarea pompei vechi. Acesta se va prezenta la punctul de lucru al echipamentului in scurt timp, daca suni si programezi interventia odata cu comandarea ei. Totodata, folosind serviciile noastre, poti solicita un mecanic pentru orice fel de reparatii necesare, de la revizii, alezari sau suduri pana la reconditionarea completa a componentelor esentiale. Pentru informatii complete si programari ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare o poti achizitiona si pentru modelele John Deere 6920S si SE6920
Trimite mesaj
Din Gura in Gura