Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5303
Cod produs
UNJ562BW-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5303 este disponibila acum in oferta noastra la pret de importator direct. Ceri o oferta si te convingi! Este o productie alternativa de inalta calitate conceputa in Europa astfel incat sa fie identica cu modelul original si sa ofere aceleasi beneficii. Asemanarile sunt evidente la eficienta oferita si la timpul indelungat de exploatare, fara probleme de uzura si incidente in functionare. Pompa electrica de alimentare functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Poti profita de ofertele noastre avantajoase si sa schimbi filtrul de combustibil odata cu ea, cum este recomandat pentru o durata de viata mai lunga si o garantie prelungita. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru orice informatii mai ai nevoie despre aceasta pompa sau alte componente necesare. Poti verifica si compatibilitatea ei in functie de tractorul pe care il detii. La fiecare apel pentru piese de schimb primesti consultanta tehnica gratuita! Asta da serviciu util, nu-i asa?

Pompa electrica alimentare John Deere 5303 - calitatea este caracteristica ei definitorie!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Avem incredere maxima ca nu vei intampina probleme cu aceasta pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5303 comandata, dar iti acordam si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatie neprevazuta.

Livrarea se efectueaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid pentru a beneficia de pompa electrica alimentare John Deere 5303 in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii. Asadar, comanda acum si poti plati produsul maine la curier, dupa verificarea integritatii piesei in prezenta sa. O alta optiune este sa ridici comanda personal din depozitul nostru aflat langa Bucuresti unde stocul este permanent disponibil.

Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici cu care sa colaborezi atunci cand utilajul necesita interventii complexe, prin intermediul careia sa remediezi sigur si rapid orice problema. In plus, poti apela la un specialist si pentru montajul pompei, ca sa te asiguri ca este efectuat corect si sa beneficiezi de garantie. Contacteaza-ne si te punem in legatura cu cei mai buni mecanici!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura