Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5415
Cod produs
8N5JG7SE-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pret de importator direct si stoc permanent disponibil pentru pompa electrica alimentare John Deere 5415 din oferta noastra. Profita si comanda acum, iar schimbul il poti efectua chiar maine! Piesa tine locul originalei in cel mai avantajos mod, avand atat eficienta maxima precum aceasta, cat si o rezistenta ridicata ce permite exploatarea pe termen lung. Iar daca achizitionezi si filtrul de combustibil odata cu ea, asa cum recomanda specialistii, durata de viata si garantia se extind si te bucuri de fiabilitatea produsului la maxim.

Pompa electrica de alimentare functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Locul de provenienta este Europa, iar depozitul nostru de langa Bucuresti reprezinta punctul de ridicare si expediere catre alte localitati din tara. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii si sfaturi tehnice. Consultanta de specialitate este gratuita la fiecare apel si te asigura ca identificarea piesei necesare este realizata in functie de datele acordate despre utilajul pe care il ai.

Pompa electrica alimentare John Deere 5415 - alimenteaza corect motorul tractorului!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Certificatul de garantie care insoteste pompa electrica alimentare pentru tractor John Deere 5415 are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Trimite datele locatiei tale unuia dintre consilierii nostri si iti va expedia imediat coletul cu pompa electrica alimentare John Deere 5415 prin serviciile de curierat. La tine ajunge in ziua urmatoare si il poti verifica in prezenta curierului, pentru a te asigura de integritatea piesei primite. Plata se acorda in sistem ramburs. Poti ridica piesa si de la sediul nostru.

Cu montajul pieselor comandate de pe stoc te pot ajuta specialistii nostri daca nu colaborezi deja cu un mecanic. Punem la dispozitia ta un profesionist care sa se asigure ca schimbul este efectuat in mod optim si ca nicio problema tehnica care iti afecteaza productivitatea nu va ramane neremediata. Pentru detalii suplimentare ia legatura cu consilierii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura