Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6175M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6175M
Cod produs
3ZDC6MBR-C-IA
Out Of stock
Descriere
Una dintre piesele alternative pe care ti le recomandam cu mare incredere pentru a avea performanta maxima este pompa electrica alimentare John Deere 6175M prezenta in oferta noastra. Aceasta este o productie europeana de calitate, identica cu modelul original, care acopera aceleasi nevoi la un pret mult mai bun, de prim importator. Pompa electrica de combustibil functioneaza la 12V, 6.5A, asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari si poate fi exploatata pe o perioada indelungata.

Ce se recomanda la inlocuirea ei este si schimbarea filtrului de combustibil care, daca este nou, poate aduce o garantie extinsa produsului si sa-i prelungeasca durata de viata. Consilierii nostri iti prezinta oferta celor doua luate la pachet si pot verifica compatibilitatea pompei cu modelul utilajului pe care il detii. Suna acum pentru a beneficia si de consultanta tehnica gratuita, aceasta fiind de ajutor in luarea deciziilor potrivite si, pe deasupra, castigi timp prin identificarea rapida a avariei tehnice si a piesei dorite.

Pompa electrica alimentare John Deere 6175M - o solutie tehnica eficienta si de durata!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia de care beneficiaza pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6175M are valabilitate 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Achizitionarea pompei se face direct din depozitul nostru aflat langa Bucuresti sau prin livrarea la domiciliu cu ajutorul serviciilor de curierat. Durata transportului este de 24h de la data comenzii si modalitatea de plata este ramburs. Alaturi de curier se poate verifica pompa electrica alimentare John Deere 6175M pentru evitarea nemultumirilor ulterioare.

Se ofera si serviciu de interventie rapida la punctul de lucru pentru problemele tehnice care cauzeaza stationarea utilajului. Fie ca este nevoie de un simplu montaj al pieselor noi, o revizie periodica sau o reconditionare completa a motorului, un mecanic se va prezenta rapid la echipament pentru a-l aduce in stare optima de functionare. Contacteaza-ne acum si iti oferim mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura