Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533 533-105
Cod produs
R7UIQGSX-O-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje componentele de calitate sunt la ele acasa! Ne asiguram intotdeauna ca produsele ce ajung pe rafturile noastre sunt exceptionale din punct de vedere calitativ. Totusi, asta nu inseamna ca preturile noastre iti vor lasa portofelul gol. Ba dimpotriva! Te incurajam sa achizitionezi componente fiabile la un pret accesibil, precum acest rulment butuc JCB 533 din oferta noastra actuala. Daca esti interesat, atunci lasa-ne sa iti prezentam toate motivele pentru care iti recomandam acest articol.

Rulmentii de butuc recomandati de noi sunt echivalenti cu produsul original: au fost proiectati dupa modelul acestuia, din materiale rezistente, menite sa reziste pe termen lung. Piesele de schimb comercializate de noi respecta cele mai inalte standarde din domeniu, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile in conditii optime de lucru. Totodata, componenta pe care ti-o propunem nu face rabat de calitate: este un rulment fiabil, care este disponibil la un pret accesibil. Pune-ti increderea in noi si iti promitem ca vei avea un incarcator telescopic performant!

Rulment butuc JCB 533 - plaseaza astazi comanda ta si vei putea monta piesa de schimb pe utilajul tau chiar maine!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

De ce sa alegi magazinul nostru? Pentru ca suntem cei mai buni din domeniu.
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru vehiculul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un incarcator telescopic functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita.
Daca preferi sa ridici acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 533 comandat personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 533 se poate monta si pe modelul JCB 533-105.

Codul pentru acest produs: R7UIQGSX-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura