Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 140948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140948
Cod produs
TV7E3KJ5-O-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru acest rulment grup conic punte Carraro 140948 o oferta de nerefuzat! Acest rulment este piesa ideala pentru utilajul tau. Cum de suntem atat de siguri? Fiind originala Carraro, este incomparabila cu alte piese. Pretul este de asemenea unul foarte bun pentru o componenta originala. Rulmentii din oferta noastra sunt fabricati in Japonia. Pentru comenzi, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de pe site-ul nostru. Firma noastra iti ofera consultanta gratuita!

Rulmentii se monteaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Daca vei monta rulmentii simultan, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac, vei prelungi durata lor de viata. Iti oferim despre acest rulment toate detaliile de care ai nevoie daca ne contactezi. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau!

Rulment grup conic punte Carraro 140948 - asigura exploatare pe termen lung!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 140948 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram rulment grup conic punte Carraro 140948 oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Daca preferi aceasta optiune, modalitatea de plata pe care o acceptam este cea ramburs. Poti verifica starea pieselor inaintea platii, pentru a fi sigur ca nu exista riscul unor nemultumiri ulterioare. Daca iti este mai convenabil, vino la sediul nostru pentru a ridica piesa direct de aici!

Montajul este o operatiune foarte importanta, iar in cazul rulmentilor vei avea nevoie de o presa mecanica. Loviturile de ciocan le pot afecta acestora durata de exploatare si eficienta. Totusi, de aceea noi ne-am pregatit pentru tine cu o echipa de mecanici profesionisti care sa se poata deplasa pentru tine, direct la punctul tau de lucru. Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura