Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare John Deere Gator 4X4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere Gator 4X4
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare John Deere Gator 4X4 este o solutie alternativa ofertata in avantajul tau. Este insotita de garnitura dintre pompa si capacul de la distributie, iar stocul este permanent disponibil. Comanda acum si ajunge maine la tine!

Pompa de combustibil este o productie europeana cu o tija actionata de axul cu came si levier pentru amorsarea manuala a instalatiei. Datorita eficientei este recomandata de specialistii nostri, fiind cea mai de durata echivalenta a originalei.

Fisa de intretinere a motorului specifica de schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa pentru o functionare indelungata, iar noi iti sugeram inlocuirea impreuna si pentru o garantie extinsa a produsului.

Daca doresti mai multe informatii despre pompa sau alte piese pe care le gasesti in stoc, contacteaza-ne acum! Iti stam la dispozitie pana esti sigur ca piesa se potriveste pe tipul utilajului tau, consultanta tenica de specialitate fiind gratuita la fiecare apel.
Produsul este in garantie pe o perioada de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Comanda acum si ajunge maine in localitatea ta, indiferent de zona tarii. Plata o vei achita curierului la final, iar verificarea coletului o poti face in prezenta curierului pentru a te asigura de integritatea piesei primite.
Daca esti din Bucuresti, poti opta pentru ridicarea comenzii in cursul zilei de azi de la sediul firmei.

Solicita si un mecanic pentru montaj fiindca acesta va face schimbul eficient pentru a beneficia de garantie si o perioada indelungata de exploatare. El iti va veni in ajutor si in cazul in care sunt probleme la utilajul pe care il deti. Interventiile au loc daca ai nevoie de o suduri speciale, alezari profesionale sau reconditionari complete ale componentelor esentiale, de aceea te incurajam sa apelezi la noi. Consilierii nostri iti pot da informatii complete daca ii contactezi chiar acum.

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pompei este: CZRY3TFE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura