Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere 1435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 1435
Out Of stock
Descriere
Alege pompa de alimentare John Deere 1435 din oferta noastra si o vei folosi mult timp de aici inainte!

Pompa de alimentare pentru masina de tuns iarba John Deere 1435 este o productie europeana fabricata cu atentie sporita la detalii, asa incat caracteristicile ei tehnice sa corespunda cerintelor esentiale ale motorului. Iti propunem o pompa pe care o recomanda eficienta, stabilitatea si durabilitatea.

Pompa de alimentare cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei o primesti impreuna cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie, pentru ca sa functioneze perfect in orice conditii de lucru.
Prezenta pe stoc a pompei si a filtrului este permanenta. Astfel, poti plasa comanda azi ca sa iti ajunga maine produsul oriunde ai nevoie.

Specialistii recomanda ca, odata cu inlocuirea pompei, sa fie schimbat si filtrul de combustibil. Procedand astfel, perioada de garantie si de exploatare a produsului va fi extinsa.

Cu mai multe detalii despre acest produs te poate ajuta un specialist al nostru. Suna la oricare dintre numerele afisate si colegul nostru va verifica compatibilitatea pompei cu motorul utilajului tau si iti va acorda consultanta tehnica gratuit!

Certificatul de garantie al pompei are valabilitate 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii. Il regasesti in colet, impreuna cu factura.

Achizitionarea se face in cursul zilei de azi de la sediul din Bucuresti sau se poate solicita livrarea la domiciliu, ajungand in ziua urmatoare. Transportul este efectuat prin curier rapid si plata pentru pompa de alimentare John Deere 1435 se achita ramburs la curier.

Se poate mentiona in cerere si de montaj, iar un specialist cu care colaboram va fi trimis la punctul de lucru al echipamentului pentru schimbul eficient al pompei. Solicitarea acestui serviciu este valabila si daca sunt probleme tehnice mai grave, ce necesita reparatii complexe sau chiar reconditionari complete ale componentelor necesare.
Pentru mai multe detalii suna-ne acum!

Specificatii tehnice:
• Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
• Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmatorul cod: 4QEO1ICH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura