Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere X495

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de tuns iarba John Deere X49
Out Of stock
Descriere
Gasesti la noi orice piesa ai nevoie, atat in varianta aftermarket, cat si originala, la cea mai buna oferta. Asadar, daca pompa de alimentare John Deere X495 este ceea ce cautai, la noi pe stoc o gasesti in varianta alternativa de cea mai buna calitate.

Locul de provenienta este Europa si are capacitatea de a aduce aceeasi eficienta motorului tau, precum modelul original. De asemenea, fiabilitatea si durabilitatea sunt caracterisitci nelipsite, iar pretul este foarte avantajos.

Pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei functioneaza optim pe termen lung, insa inlocuita odata cu filtrul de combustibil ajunge sa fie exploatata o perioada mult mai extinsa. De asemenea, beneficiezi de garantie si un pret bun la achizitionarea impreuna, fiind recomandat schimbul conform fisei de intretinere a motorului.

Specialistii nostrii doresc sa iti ofere toate informatiile despre produsele de pe stoc pentru a lua decizia corecta in functie de tipul utilajului tau. Asadar, suna pentru consultanta tehnica gratuita si verificarea compatibilitatii de fiecare data cand ai nevoie.

Certificatul de garantie cu care vine insotita pompa are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pachetul se ridica de la sediul din Bucuresti in cursul zilei de azi sau maine de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz, pachetul il poti verifica in prezenta curierului si sa il achiti dupa ce te convingi de calitatea promisa.

Ai la dispozitie si un mecanic care sa te ajute cu montajul fara a fi necesara deplasarea utilajului. El vine la punctul indicat de tine si se asigura ca schimbul este efectuat corect pentru a avea performanta maxima. De asemenea, se ocupa de orice problema care iti afecteaza fluxul de productivitate indiferent de complexitatea reparatiilor necesare. Contacteaza-ne cu incredere pentru orice detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: 9IQA3UXO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura