Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere 500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de tuns iarba John Deere 500
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru masina de tuns iarba John Deere 500 este insotita de garnitura dintre pompa si capacul de la distributie si o poti comanda acum de pe stoc. Este ofertata in avantajul tau si o poti avea in cel mai scurt timp posibil.

Pompa de combustibil este conceputa in Europa si o poti achizitiona cu incredere atunci cand doresti calitate la pret redus. Aceasta are tija actionata de axul cu came si levier pentru amorsarea manuala a instalatiei. Daca vrei sa iei si filtrul de combustibil odata cu ea, fiind recomandat de catre specialisti, vei avea garantie extinsa si o durata cat mai lunga de exploatare.

La consilierii nostri poti apela pentru orice alte informatii de care ai nevoie, fie legate de aceasta pompa, fie de alte produse necesare utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita pentru a avea componenta dorita identificata corect si ofertata la cel mai bun pret.

Certificatul de garantie care vine alaturi de piesa are valabilitate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Coletul cu pompa, garnitura, certificatul si factura le poti ridica azi de la sediul nostru din Bucuresti. Pentru livrarea lor in alta localitate din tara plata se acorda in sistem ramburs, iar coletul ajunge in ziua urmatoare. Poti evita orice nemultumire ulterioara verificand integritatea piesei in prezenta curierului.

Daca ai probleme cu utilajul si vrei sa chemi un mecanic sa verifice si sa remedieze defectiunile, ia legatura cu consilierii nostri. Ei iti vor pune la dispozitie un specialist care sa se prezinte la punctul tau de lucru atunci cand ai nevoie. Iar daca doresti ajutor la montaj, poti apela cu incredere la acest serviciu. Pentru mai multe detalii suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: OTE8L975-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura