Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere X595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere X595
Out Of stock
Descriere
Suna acum la numerele de telefon afisate daca ai nevoie de aceasta pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere X595. Este a ta pentru un pret foarte bun, alaturi de garnitura dintre pompa si capacul de la distributie.

Impreuna asigura un schimb eficient pe termen lung, iar pompa de combustibil cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este potrivita pentru orice conditii de lucru, fiind conceputa din materiale rezistente.

Recomandarea specialistilor este ca pompa sa fie inlocuita alaturi de filtrul de combustibil. Astfel, garantia este asigurata pe termen lung, precum si durata de functionare la capacitate maxima.

Daca nu ti-am raspuns la toate intrebarile, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate si vei primi toate detaliile suplimentare. Consilierii nostri te ajuta sa identifici pompa in functie de tipul utilajului tau, deci suna acum. Consultanta tehnica de specialitate este gratuita.

Pompa este acoperita de garantie pe o perioada de 12 luni de zile, de la data livrarii.

Poti ridica comanda in cursul zilei de azi venind la sediul nostru din Bucuresti. Pentru livrarea ei in alta localitate plaseaza comanda azi si ajunge maine la locatia indicata de tine. Curierul iti ofera timpul necesar pentru a te asigura ca totul este in regula si incaseaza rambursul la final.

Montajul este vine sa fie realizat de catre un specialist, iar daca comanzi de pe stoc poti apela la mecanicii nostri. Ei se prezinta la punctul tau de lucru si se asigura ca schimbul este efectuat in mod corect pentru o exploatare cat mai lunga. In plus, daca sunt necesare reparatii la motor sau orice alta componenta esentiala a utilajului, ei intervin rapid. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru aceasta pompa: AU4MEDV0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura