Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 2305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 2305
Cod produs
2H94VMX5-C-MI
Out Of stock
Descriere
Daca este pe stoc in depozitul ACN inseamna ca pompa alimentare John Deere 2305 indeplineste cele mai severe criterii de selectie! Are certificat emis de producatorul european care te asigura ca, desi este o varianta aftermarket, este produsa dupa aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, deci va asigura cu incredere alimentarea ritmica a motorului tau! Si daca nu esti sigur ca ai ales piesa conforma cu utilajul tau, suna-l pe consultantul nostru! El are toate datele despre piesa, despre comanda, despre livrare sau depanare mobila pe teren cu ajutorul unui mester cu atelier mobil, partenerul nostru! Bine ai venit la ACN!
Pompa alimentare John Deere 2305 e o piesa de o calitate exceptionala, investeste pe termen lung!
Pompa de combustibil cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare, are rolul de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si se monteaza pe pompa de injectie. Ar fi indicata si inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru o exploatare cat mai lunga si o garantie extinsa. Cu o alimentare in flux constant cu combustibil, motorul tau va functiona ca la inceput!
Suna-ne pentru orice te nedumereste!
Daca ai ramas in pana si nu reusesti sa-ti dai seama care-i hiba, suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor identifica  piesa perfecta pentru utilajul tau, trebuie doar sa ne suni, consilierea e mereu gratuita!
Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 2305 este o alternativa ideala pentru exploatarea indelungata, iar daca apar situatii neprevazute, o poti inlocui imediat cu un model nou, fara alte plati suplimentare.
Acest schimb se face pe baza certificatului de garantie care este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.
Comanda acum pompa alimentare John Deere 2305  si pachetul ajunge maine in localitatea ta. Este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid si se achita curierului la final. Ca sa ai siguranta ca platesti un produs in stare perfecta verifica coletul in prezenta lui.
De asemenea, daca este mai avantajos pentru tine, opteaza pentru ridicarea personala de la depozitul nostru din Bucuresti.
Montajul constituie un pas important din procesul schimbarii piesei, acesta asigurand eficienta ei pe termen lung. De aceea, sugestia noastra este de a apela la un specialist, iar daca ai nevoie de ajutor putem trimite un mecanic la punctul de lucru al echipamentului. El intervine in scurt timp de la solicitare si garanteaza un montaj de calitate al oricarei piese comandate. Suna si afla mai multe detalii sau programeaza interventia!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura