Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor John Deere 756

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 756
Cod produs
DXPUJS0Q-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare John Deere 756 de productie europeana indeplineste cele mai grozave criterii de selectie! E o piesa aftermarket de calitate, este executata dupa aceleasi specificatii  tehnice ca si originalul, doar pretul este mai mic! Investitia intr-o piesa de calitate e o investitie pe termen lung, utilajul tau va functiona impecabil mai ales daca o montezi specializat! Poti obtine cele mai competente referinte tehnice daca il suni pe consultantul nostru, el are toate raspunsurile! Stie daca piesa asta e compatibila cu utilajul tau, stie detalii despre comanda si livrare, stie si cel mai util numar de telefon in situatia in care esti cu utilajul in pana in mijlocul drumului: cel al unui mester cu atelier mobil! Mesterul e partenerul nostru, unul dintre cei multi de pe cuprinsul tarii pe care i-am gasit pentru tine, vine oriunde il chemi si te scapa din bucluc!
Pompa alimentare John Deere 756 e o piesa esentiala care reda energia utilajului tau!
Aceasta este o pompa de combustibil cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare. Ea asigura un mediu de lucru eficient chiar si in conditii mai dificile. Are rolul de a alimenta cu combustibil sistemul de injectie si se monteaza pe pompa de injectie. Se recomanda si inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru o exploatare cat mai lunga si o garantie extinsa. Cu o pompa de calitate utilajul tau isi va recapata energia!
Tot ce trebuie sa faci e sa ne suni!
Atunci cand utilajul tau se incapataneaza sa stea pe loc si nu reusesti sa-l pornesti, suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor indica piesa de care ai nevoie, trebuie doar sa ne suni, consilierea e gratuita!
Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 756 este o alternativa ideala pentru exploatarea indelungata, iar daca apar situatii neprevazute, o poti inlocui imediat cu un model nou, fara alte plati suplimentare.
Acest schimb se face pe baza certificatului de garantie primit alaturi de ea, care este valabil 1 an de zile,
Suntem gata sa iti dam pompa alimentare John Deere 756 direct din depozitul nostru! Daca nu, poti veni sa o iei personal, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc!
Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare.
Nu ezita sa ceri ajutor pentru montajul pieselor achizitionate de la noi deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Prin intermediul lor putem oferi solutii de durata la orice problema tehnica, fie ca ai nevoie de o simpla inlocuire a pieselor uzate, fie ca utilajul necesita o reconditionare completa. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura