Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 7420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7420
Cod produs
NVPY0U6Z-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 7420 poate fi inlocuita cu modelul prezentat in imagini pentru a avea performanta, dar cu un pret accesibil. Iti propunem varianta cea mai buna atunci cand vine vorba de o alternativa, fiindca are toate caracteristicile esentiale ale originalei si rezista la cat mai multe utilizari fara a se uza. Functioneaza la 12V, 6.5A, si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Eficienta ei se poate observa la fiecare solicitare, iar conditiile dificile nu reprezinta un impediment.

Locul de provenienta este Europa, iar stocul nostru este aprovizionat constant pentru a fi comercializata la nivel national in cel mai scurt timp posibil. Asadar, comanzi azi si ajunge maine in localitatea dorita. Pentru o garantie extinsa si o durata prelungita de exploatare specialistii recomanda sa achizitionezi si filtrul de combustibil odata cu ea, pentru a fi inlocuite impreuna. Ca sa fii sigur ca inlocuiesti pompa cu modelul potrivit, ia legatura cu expertii nostri si verifica compatibilitatea in functie de utilajul tau.

Pompa electrica alimentare John Deere 7420 - pentru o reparatie desavarsita!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantia acestei pompe este de 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii. Pastreaza documentele care insotesc pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 7420 comandata.

Livrarea ei se realizeaza prin curier rapid si este valabila pentru orice zona a tarii. Modalitatea de plata este ramburs si exista optiunea verificarii produsului in prezenta curierului pentru evitarea oricarei nemultumiri ulterioare. De asemenea, exista posibilitatea de a te prezenta personal la punctul nostru de lucru pentru a ridica comanda pompa electrica alimentare John Deere 7420 azi.

Daca doresti si montarea pieselor achizitionate specifica in cerere si vom trimite un mecanic la punctul tau de lucru. El iti va asigura o inlocuire optima ca sa te poti bucura de eficienta maxima a piesei pe toata durata de exploatare. Avantajul este ca poti solicita interventia lui si daca sunt probleme tehnice la motor. Se fac verificari si se aduc remediile necesare in functie de problemele specifice ale utilajului, fara a-l deplasa intr-un service. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura