Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 4300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 4300
Cod produs
HPSDQ0WV-C-MI
Out Of stock
Descriere
Cand alegi in functie de pret si renunti la calitate, pe termen lung investitia nu este deloc avantajoasa - schimbarea piesei se face frecvent. In cazul acestei pompa alimentare John Deere 4300 pretul nu este mare, insa calitatea este una garantata.
Cu toate ca reprezinta un model alternativ, este unul conceput in Europa de un producator renumit care acorda atentie elementelor esentiale. Eficienta si siguranta in lucru, fiabilitatea si rezistenta sunt asigurate la nivel maxim, pentru ca tu sa te bucuri de o exploatare indelungata. Consilierii nostri iti pot da mai multe detalii despre aceasta pompa si te ajuta sa o achizitionezi la cel mai bun pret. Contacteaza-i si verifica cu ajutorul lor compatibilitatea cu utilajul pe care il detii, consultanta tehnica este gratuita!
Ai o scapare si in cazul in care ramai in pana pe teren, avem un numar de telefon special pentru tine: cel al unui mecanic - partener al nostru- care are multa experienta si un atelier mobil, poate veni pentru depanare oriunde il chemi!
Pompa alimentare John Deere 4300 are toate datele de fabricatie la cote exceptionale, investeste in calitate!
Aceasta pompa de motorina cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare, asigura un flux constant de combustibil sistemului de injectie. Se monteaza pe pompa de injectie. Este imperios necesara si inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare) pentru o exploatare cat mai lunga si o garantie extinsa. Cu o pompa de calitate, motorul tau va dezvolta energie ca la inceput!
Ai nevoie de informatii tehnice? Suna-ne!
Suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si ei te vor indruma pas cu pas intr-o depanare personalizata, marca ACN!  Vor depista piesa perfecta pentru utilajul tau, trebuie doar sa ne suni, consilierea e mereu gratuita!
Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 4300 este o replica de calitate, fiabila si eficienta, dar daca apar cumva defecte de fabricatie, o poti inlocui imediat, pe baza certificatului de garantie care este valabil 1 an de zile din momentul achizitiei.
Poti opta sa rdici personal pompa de la depozitul nostru din Bucuresti, piesa este pe stoc. A doua optiune este sa o comanzi, si in acest caz pompa alimentare John Deere 4300 ajunge maine la tine, cu un curier rapid. Verifica coletul in prezenta lui, vrem sa fii sigur ca platesti un produs in stare perfecta.
Programeaza si montajul la noi daca nu ai la cine sa apelezi pentru efectuarea lui in conditii optime. Dispunem de o echipa de mecanici care iti poate sari in ajutor atunci cand intampini probleme tehnice la utilaj. Prin intermediul acesteia poti programa montajul pieselor, reparatia elementelor esentiale sau chiar reconditionarea lor completa, de regula la punctul de lucru al echipamentului.  Contacteaza-ne si iti oferim mai multe detalii!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura