Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare John Deere RG60081

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere RG60081
Out Of stock
Descriere
Iti oferim pompa de alimentare John Deere RG60081 in vederea cresterii fiabilitatii cu un pret foarte bun. Ea este o productie europeana care se situeaza in topul alternativelor prin eficienta sporita si rezistenta ridicata la uzura.

Este cea mai stabila pentru conditiile in care iti desfasori activitatea si vine la pachet cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, impreuna asigurand functionarea optima pe o perioada indelungata.

Pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei o poti achizitiona azi, din depozitul aflat in Bucuresti, sau poti solicita livrarea pentru maine in alta localitate.

Daca nu ti-am oferit toate informatiile de care ai nevoie, contacteaza-ne la unul din numerele de telefon si te ajutam cu orice curiozitate. Suntem la dispozitia ta si pentru verificarea compatibilitatii cu motorul utilajului tau, consultanta tehnica fiind gratuita la fiecare comanda noua.

Nu au fost probleme cu acest model, insa primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Ca sa iti putem trimite coletul maine in localitatea dorita plaseaza comanda in cursul zilei de azi. Transportul il efectuam prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar plata o acceptam in sistem ramburs. Curierul poate asista si la verificarea piesei primite pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Componentele pe care le achizitionezi de la noi pot fi montate de mecanicii cu care colaboram, pentru a garanta functionarea optima pe tot parcursul exploatarii. La cerere, pot fi efectuate si alte reparatii care sa iti aduca un plus de eficienta in munca desfasurata, fie ca doresti o revizie, o remediere a motorului sau o reconditionare completa. Contacteaza-ne si afla mai multe despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod produs: J5NVL2DS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura