Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare John Deere Gator 4X2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere Gator 4X2
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare John Deere Gator 4X2 este o piesa pe care o poti achizitiona acum din stoc, la un pret exceptional. Ea se livreaza impreuna cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie, factura si garantia, oriunde ai nevoie.

Pompa de combustibil cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este special conceputa pentru a aduce aceleasi rezultate precum modelul original inlocui, dar la un pret mai bun. Producatorul este european, de renume, si garanteaza ca pompa functioneaza la capacitatea ei maxima la fiecare solicitare.

Specialistii recomanda sa fie inlocuit si filtrul de combustibil odata cu ea pentru ca astfel beneficiezi de garantie extinsa si o durata cat mai lunga de viata.  Noi iti putem pune la dispozitie ambele piese, la un pret avantajos.

Contacteaza-ne cu incredere pentru orice informatii, sfaturi sau consultanta tehnica de specialitate. Verificam piesele necesare in functie de datele acordate despre utilaj, de aceea te asiguram ca vei avea pompa pootrivita.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pompa este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul iti este livrat la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ajunge in ziua urmatoare si ii vei putea solicita curierului prezenta la verificarea piesei. Plata se achita in sistem ramburs.
Poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul din Bucuresti fiindca stocul este permanent aprovizionat.

Mecanicii cu care colaboram doresc sa te ajute la montaj, la revizii sau orice repararii necesare, deci nu ezita sa ne contactezi. Specialistii sunt din diferite zone ale tarii, deci pot ajunge rapid la punctul indicat de tine. Daca ai nevoie de acest serviciu, contacteaza-ne acum!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are codul: GK30U74P-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura