Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case JXU95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JXU95
Cod produs
L9PSMIBZ-G-IA
Out Of stock
Descriere
Piesele de calitate au un rol deosebit de important in siguranta functionarii utilajului. Recomandam aceasta pompa de apa tractor Case JXU95 ca solutie optima de inlocuire a piesei vechi. Si asta pentru ca axul, paletii, rulmentul si presetupa pompei au fost fabricate de producatori italieni, conform standardelor de inalta calitate. Comanda o poti face telefonic sau direct pe site. Oricum doresti, e la indemana ta!

Asteptam apelul tau, ca sa fii sigur ca aceasta piesa este ceea ce ai nevoie. In caz ca vrei si alte recomandari de natura tehnica, consultantii nostri iti stau la dispozitie oricand, fara cost, cu scopul de a identifica cele mai bune solutii pentru masinaria pe care o folosesti. Eventual, iti montam noi piesa trimitand un service mobil fix la punctul tau de lucru sau te indrumam catre service-urile noastre partenere. Oricat de complicat ti se pare acum, se rezolva!

Vrei detalii despre pompa de apa tractor Case JXU95 din imagini? Suna-ne chiar acum!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de apa pentru tractor Case JXU95 are o garantie valabila un an de zile. Pentru a duce la bun sfarsit acest interval, e necesar sa te asiguri ca ai respectat intocmai simpli pasi din instructiunile de montare a pompei.

Odata cu acest produs, vei primi si o-ringul care contribuie la etansarea corpului pompei si blocului motor. Termenul de livrare reprezinta o zi lucratoare din momentul in care ai plasat comanda, indiferent de localitate. Poti de asemenea sa vii la sediul nostru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica o astfel de pompa de apa tractor Case JXU95 imediat ce ai dat comanda.

Pentru interventia unor specialisti in astfel de montaj sau orice alt tip de reparatie, poti apela la una dintre echipele noastre care se va deplasa la punctul de lucru al utilajului in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura