Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JXU95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JXU95
Cod produs
B9PGDFKV-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o rezistenta crescuta a motorului, iti recomandam sa achizitionezi o pompa de combustibil de calitate! Una care iti poate oferi eficienta maxima pe parcursul activitatii tale. Noi avem disponibila in permanenta pompa de alimentare tractor Case JXU95 din imaginile alaturate. Este o productie europeana fabricata la standarde inalte. Nici pretul nu va fi o problema, fiindca o punem la vanzare la un pret accesibil, astfel incat sa poti beneficia de aceasta piesa fara probleme. Este inclus in pret si un o-ring din cauciuc moale, care se va modela exemplar pe conturul pompei.

Noua ne place sa vorbim mult! Daca si tu esti vorbaret, dornic sa afle informatii utile si pe deasupra gratis, te asteptam sa ne suni. Consultanta tehnica gratuita este modul prin care iti intindem o mana de ajutor cand toate par in jur sa se strice! Si nu suntem buni doar sa dam din gura, facem treaba multa! Executam montaje ale pieselor sau diverse reparatii necesare echipamentelor. In plus, avem niste servicii de mentenanta personalizata care functioneaza genial!

Pompa de alimentare tractor Case JXU95 - pentru o exploatare sigura a tractorului!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia oferita de producator o vei primi in pachet cu pompa de alimentare pentru tractor Case JXU95 comandata, aceasta fiind valabila 1 an de zile de la data livrarii.

Daca comanzi acum pompa de alimentare tractor Case JXU95 din oferta noastra, o poti avea a doua zi lucratoare, deoarece livram prin curier rapid, indiferent de localitate. La primirea coletului, iti sugeram sa il deschizi inainte de a plati rambursul, pentru a evita nemultumiri ulterioare. Daca preferi, poti achizitiona pompa comandata si direct de la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura