Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6130
Cod produs
79CH62LG-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 6130 poate fi comandata oricand si de oriunde pentru ca se afla pe stoc in permanenta. Are un pret exceptional si reprezinta alternativa de top a originalei. Este o creatie europeana conceputa la standarde inalte de calitate si functioneaza la 12V, 6.5A. Pompa electrica de combustibil poate asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari si este potrivita pentru exploatari de durata. Imediat ce plasezi comanda ea iti va fi expediata si ajunge, indiferent de destinatie, in 24 de ore!

Specialistii o aleg cu incredere atunci cand doresc model echivalent si recomanda ca filtrul de combustibil sa fie inlocuit, de asemenea, pentru a beneficia de garantie. In plus, schimbul determina prelungirea duratei de viata si ofera un mediu optim de lucru. Pentru mai multe detalii poti consulta departamentul nostru tehnic. Prin intermediul acestuia ai la dispozitie toate informatiile dorite si un specialist care poate verifica compatibilitatea piesei cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita, de aceea te incurajam sa ne contactezi oricand si te putem ajuta.

Pompa electrica alimentare John Deere 6130 - una dintre piesele de top de la ACN!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia este valabila 1 an de zile si acopera pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6130 in orice situatie neprevazuta.

Comanzi pompa electrica alimentare John Deere 6130 acum si iti este livrata la domiciliu in ziua urmatoare. Serviciile de curierat sunt cele care se ocupa de transport si incaseaza rambursul la final. Sugeram si solicitarea asistentei la verificarea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Te asteptam si la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti daca doresti sa ridici comanda in cursul zilei de azi.

Mecanicii cu care colaboram se pot prezenta la punctul tau de lucru daca doresti ca montajul sa fie efectuat in conditii optime. Colaborand cu specialisti din intreaga tara, vor raspunde rapid cererilor tale. Pe deasupra, daca utilajul nu functioneaza la capacitate maxima din cauza unor defectiuni tehnice, ei vin rapid pentru a solutiona problemele aparute. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare sau programari!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare prezentata in imagini o poti monta si pe John Deere 6130M si John Deere 6130R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura