Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5215
Cod produs
4KRTGV2W-C-IA
Out Of stock
Descriere
Alege piese de calitate pentru motorul tau si vei avea rezultate pe masura. Chiar si atunci cand optezi pentru o alternativa la un pret mai mic, poti alege de aici o piesa de calitate. Avem pompa electrica alimentare John Deere 5215 - echivalenta prezentata in imagini este alegerea perfecta. Calitatea este conform standardelor europene, fiind conceputa de un producator de renume, iar pretul este de prim importator. Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

O poti utiliza pe termen lung deoarece materialele sale rezista la cat de multe solicitari. Atat noi, cat si alti specialisti din domeniu recomanda ca filtrul de combustibil sa fie inlocuit odata cu pompa pentru o durata indelungata de exploatare extinsa a produsului. Pentru achizitionarea lor impreuna iti oferim un pret special. Apeleaza-ne acum si iti stam la dispozitie oricat ai nevoie. Ai parte de consultanta tehnica gratuita la achizitionarea oricarei piese noi pentru a fi sigur ca alegi doar de componentele compatibile cu modelul tractorului tau.

Pompa electrica alimentare John Deere 5215 - performanta si eficacitate!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia produsului este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei. Pompa electrica alimentare pentru tractor John Deere 5215 trebuie montata corect!

Comanda azi pompa electrica alimentare John Deere 5215 si poti ridica coletul pana la ora de inchidere de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca ai nevoie de ea in alta localitate din tara, iti este livrata prin curier rapid in ziua urmatoare. La receptie curierul iti acorda timpul necesar pentru verificarea integritatii piesei si incaseaza rambursul la final.

Poti solicita de la noi si un mecanic care sa se ocupe de schimbul pompei vechi. Specialistii nostri vin la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp si se asigura ca montajul este efectuat corect pentru a beneficia de garantie si o durata cat mai lunga de exploatare. Iar daca sunt necesare reparatii mai complexe tot ei sunt solutia ta. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare din imagini are montaj si pe tractoarele John Deere 5215F si John Deere 5215V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura