Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare miniexcavator Komatsu PC12 PC12UU-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC12 PC12UU-2
Out Of stock
Descriere
In functie de cereri si de recomandarile specialistilor aducem pe stoc cele mai uzuale piese, in special pompe de alimentare. Numarul acestora este foarte mare si poti solicita atat variante originale, cat si aftermarket.

Pompa de alimentare Komatsu PC12 este una din cele pe care le recomandam cu incredere fiindca are o calitate superioara si un pret avantajos.  Ea se ocupa de imbunatatirea sistemului de alimentare si vine la pachet cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie ca exploatarea sa aiba loc in conditii optime pe termen lung.

Pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei o poti comanda chiar acum. Iti recomandam chiar sa o achizitionezi impreuna cu filtrul de combusitibil pentru a beneficia de garantie si o perioada cat mai lunga de utilizare.

Apeleaza cu incredere la specialistii nostri daca ai nevoie de mai multe detalii legate de produsele disponibile pe stoc. Ei sunt incantati sa te ajute atunci cand nu esti sigur de compatibilitatea piesei dorite cu utilajul, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita la fiecare apel.

Piesa este acoperita de garantie pe o perioada de 12 luni de zile, de la data facturarii.

Poti plasa comanda acum si sa o ridici astazi de la sediul din Bucuresti, iar daca esti din alta localitate o primesti a doua zi lucratoare. Este expediata prin curier rapid si in momentul primirii te poti asigura de calitatea promisa pentru a achita rambursul dupa ce esti convins ca ai facut alegerea potrivita.

Acum ai ocazia de a programa montajul pompei sau al oricarui articol de pe stoc la acelasi apel. Te punem in legatura cu mecanicii din zona ta si garantam ca schimbul va fi efectuat corect pentru a fi valabila garantia si exploatarea pe termen lung. Tot prin intermediul serviciului de interventie la punctul de lucru dorim sa ai solutii de durata la probleme tehnice care apar la utilajul tau si iti afecteaza productivitiatea. De aceea, apelurile tale sunt asteptate de catre consilierii nostri pentru acordarea tuturor informatiilor ajutatoare si pentru programarea lucrarilor necesare!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25..

Codul pompei este: YTL76GHF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura