Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Ingersoll Rand 680838

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll Rand 680838
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Ingersoll Rand 680838 este alegerea perfecta pentru motorul utilajului tau, fiind un produs de inalta calitate, fabricat in Uniunea Europeana, dupa modelul originalului.

Este mecanica, are membrana si este actionata de axul din pompa de injectie, prin intermediul unei tije. Se livreaza impreuna cu garnitura, pentru a i se asigura o perfecta etansare.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi! Noi iti prezentam si cele mai avantajoase oferte pe care le avem, printre care si pentru filtrul de combustibil. Este necesar sa il schimbi si pe acesta, odata ce inlocuiesti pompa de alimentare. Suna-ne acum si beneficiezi de consultanta complet gratuita!

Pentru comenzi, asteptam apelul tau, e-mailul sau completarea cererii de oferta propusa pe site-ul nostru.

Pompa se afla in garantie un an de la momentul achizitiei, iar in acest termen o poti inlocui fara a mai plati nimic, daca apar situatii neprevazute.

Vino la sediul nostru din Bucuresti si poti avea chiar astazi piesa sau o poti primi maine acasa, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care circula oriunde in tara. Modalitatea de plata este cea ramburs.

Te ajutam si cu montajul, doar solicita-ne acest lucru si iti trimitem in cel mai scurt timp catre punctul tau de lucru unul dintre mecanicii nostri profesionisti, cu care nu vei risca niciun moment intampinarea unor situatii neplacute, ca urmare a unui montaj necorespunzator. Poti cere si reparatii, revizii periodice sau reconditionari, in functie de ce nevoi ai.

Suna-ne acum si afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
•Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
•Prinderea furtunelor de combustibil se realizeaza cu coliere
Trimite mesaj
Din Gura in Gura