Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Ingersoll Rand V417

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll Rand V417
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Ingersoll Rand V417 este un produs european de calitate superioara, pe care la noi il gasesti la un pret redus. Aceasta are membrana, fiind actionata de axul superior din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije.

Recomandam sa schimbati si filtrul de combustibil odata cu inlocuirea pompei, pentru a beneficia de garantie si a va bucura cat mai mult timp de achizitia facuta.

O avem pe stoc in permanenta, ceea ce inseamna ca, daca comanzi astazi, va fi a ta chiar maine. Cum comanzi? Nimic mai simplu. Poti sa ne contactezi telefonic, sa ne scrii un e-mail sau sa completezi o scurta cerere de oferta propusa pe site-ul nostru.

Cu mai multe detalii te pot ajuta colegii nostri de la departamentul tehnic, ce vor fi incantati sa iti ofere un sfat, pentru o alegere cat mai corecta. De exemplu, ei iti pot face o oferta pentru un filtru de combustibil sau pot verifica compatibilitatea piesei prezentate cu utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi! Oferim suport tehnic gratuit.

Perioada de garantie a pompei de alimentare este de un an de zile, timp in care certificam ca, in cazul in care e nevoie sa o inlocuiesti, o poti face fara a mai plati pretul acesteia.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, asa ca piesa iti poate fi adusa chiar maine acasa. In acest caz, plata se va face in sistem ramburs. Recomandarea noastra este sa verifici piesa inainte sa o platesti, pentru a te asigura de starea perfecta a acesteia. Poti veni si la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica coletul, alegerea iti apartine.

Daca nu are cine sa te ajute cu montajul, apeleaza cu incredere tot la noi! Avem colaborari cu majoritatea mecanicilor profesionisti din tara, deci putem trimite unul dintre ei catre punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Acestuia ii poti solicita numeroase interventii, pe langa montaj, cum ar fi revizii periodice sau chiar reconditionari complete, in functie de nevoile tale.

Suna-ne ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
•Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8mm
•Prinderea furtunelor de combustibil se realizeaza cu coliere
Pompa se livreaza impreuna cu garnitura dintre aceasta si pompa de injectie, asigurand astfel o etansare excelenta pentru produsul nou.

Recomandam schimbarea filtrului de combustibil odata cu inlocuirea pompei pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura timp indelungat de noua achizitie.

Codul pentru aceasta piesa: BDZGVFMH-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura