Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DR150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll DR150
Cod produs
V8TBHR6N-C-IA
Out Of stock
Descriere
Intr-o gama larga si diversa de pompe de motorina disponibile in oferta noastra, regasesti si aceasta pompa de alimentare Ingersoll DR150 de calitate superioara. Se fabrica in Uniunea Europeana si o expediem indata ce o comanzi, avand stocul disponibil in permanenta pentru aceasta piesa. Pretul este foarte avantajos pentru ca ACN Piese Utilaje este prim importator. Pompa de alimentare este mecanica si e actionata de axul cu came. Este perfect compatibila cu acest model de compresor. Primesti si garnitura de etansare in coletul pe care ti-l vom trimite, ea este inclusa in pret.

Suntem incantati sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie - despre piesa sau serviciile pe care le-a dezvoltat firma noastra - ca sa faci o alegere potrivita. De aceea, nu ezita sa ne contactezi, telefonic sau online. Consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza iti scuteste foarte mult timp. Cu alte cuvinte, achizitionarea piesei de schimb potrivite se va transforma dintr-o corvoada intr-o placere. Nu uita ca un montaj profesionist pune in valoare piesa comandata! Noi te putem ajuta!

Pompa de alimentare Ingersoll DR150 - nu poti rata pretul fantastic!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Calitatea produsului este excelenta si dispune de garantie valabila un an de zile de la data achizitiei. Monteaza pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DR150 corect!

Pompa de alimentare Ingersoll DR150 poate fi livrata in orice localitate doriti, in cel mai scurt timp. Mai mult, pentru a nu exista vreo nemultumire in colaborarea noastra, te rugam sa deschizi coletul inainte de a ne face plata. O poti ridica si direct de la sediul nostru.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca vrei un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura