Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Ingersoll Rand WL350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll Rand WL35050
Cod produs
ENJTRIQF-O-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Ingersoll Rand WL350 e alegerea ideala pentru a inlocui pompa ta defecta. A fost creata in Europa dupa un design care garanteaza inlocuirea cu succes a originalului si se afla pe stoc la un pret promotional. Este o pompa cu membrana, mecanica,  actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije. Comanda acum telefonic, sau prin formularul de pe site si daca ai nevoie de detalii, il poti intreba pe unul dintre consilierii nostri !
Pentru ajutor la montaj sau pentru orice alt serviciu tehnic suna la noi si te vom directiona catre cel mai apropiat partener cu echipa tehnica mobila. El va veni in punctul tau de lucru si te va ajuta!

Pompa alimentare Ingersoll Rand WL350 e un stimulator cardiac pentru motorul tau obosit!
Motorul tau porneste greu, gafaie, scoate zgomote bizare, iar acceleratia... e lenesa? Rolul unei pompe de alimentare este de a trimite combustibilul din rezervor catre motor, deci poate fi principala cauza, functioneaza cu sincope. Ai nevoie de o revizie, dar oricine iti poate spune ca ai nevoie de o pompa noua de alimentare cu combustibil.
Suna-i pe consultantii nostri!Gratis!
Oricand ti se pare ca nu dai de cap unei defectiuni, suna-ne! Ne explici pe scurt ce te supara si noi iti vom descoperi defectiunea si iti vom indica piesa de schimb de care ai nevoie.
Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Ingersoll Rand WL350 si toate documentele, certificatul de garantie, factura, vor fi in coletul pe care il vei primi prin curier. Garantia este de 1 an, orice posibil defect de fabricatie va produce revenirea piesei in depozit si inlocuirea cu o pompa noua.
Pompa alimentare Ingersoll Rand WL350 se livreaza prin curier rapid, ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la data comenzii. Poti plati ramburs dupa ce ai verificat ca in colet se afla tot ce ai comandat, in buna stare.
Pompa de alimentare e o piesa importanta in alimentarea motorului, asa ca nu improviza! Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi viata atat a piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!

Specificatii tehnice

• Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
• Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
• Prinderea furtunurilor de combustibil se realizeaza cu coliere
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura