Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 590SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SLE
Cod produs
LMYGE3AD-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 590SLE este fabricata in Uniunea Europeana si prezinta calitati deosebite. In primul rand materialele din care este confectionata sunt de calitate si alese ca sa faca fata uzurii si solicitarilor la care iti supui utilaj. Primesti in pachet si o garnitura, gratuit. Din colet nu va lipsi nici certificatul de garantie. Piesa este livrata imediat ce plasezi comanda. Totul va decurge extrem de rapid si tu iti vei relua activitatea in conditii optime!

Pentru rezultate si mai bune in functionarea echipamentului, ar fi indicat sa achizitionezi si un filtru care sa retina impuritatile din motorina. Gasesti in ofertele noastre filtre foarte performante si au preturi rezonabile. Mergi pana la capat si fa o reparatie de un real succes! Ne poti cere chiar si deplasarea service-ului mobil in locatia ta. Putem monta piesele comandate si executam toata gama de reparatii. Apeleaza-ne in toate zilele lucratoare!

Pompa de alimentare Case 590SLE - pune motorul in miscare!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 590SLE se livreaza impreuna cu garnitura, factura si certificatul de garantie disponibil 1 an. Pastreaza pentru orice eventualitate toate documentele.

Odata comandata, pompa de alimentare Case 590SLE se livreaza rapid oriunde in tara sau se poate ridica si de la punctul nostru de lucru. Oricare varianta alegi, intri foarte repede in posesia piesei!

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Admisia de 1/4″
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura