Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare masina de tuns iarba John Deere 2653A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 2653A
Out Of stock
Descriere
Pompa de care ai nevoie va fi mereu la noi pe stoc deoarece aprovizionam constant cu o gama larga si diversa pentru a raspunde rapid cererilor tale. Printre sutele de modele gasesti si aceasta pompa de alimentare John Deere 2653A.

Ea este ofertata avantajos fiindca reprezinta varianta alternativa a originalei si vine la pachet cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie care imbunatateste eficacitatea produsului.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ideala pe termen lung. Alaturi de ea poti schimba si filtrul de combustibil care determina o prelungire a timpului de exploatare si a garantiei.

Apeleaza la unul din numerele de telefon afisate pentru orice informatii ai nevoie. Iti oferim consultanta tehnica gratuita ca sa faci alegerea in functie de compatibilitatea ei cu utilajul si de sfaturile specialistilor nostri.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pompa iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute. Acesta este valabil 12 luni de zile, de la data livrarii.
Daca plasezi comanda acum, poti veni azi la sediul din Bucuresti pentru ridicarea
personala a coletului. Iar daca esti din alta localitate ajunge la tine in ziua urmatoare, fiind livrat prin curier rapid. Plata in acest caz o achiti la sfarsit si iti sugeram ca pachetul sa il verifici in prezenta curierului.

Printre serviciile pe care le oferim este avantajos pentru tine si atelierul mobil prin intermediul caruia poti programa orice lucrare dorita. Ai posibilitatea de a solicita ajutor la montaj, revizii periodice, reparatii simple sau complexe, dar si altele, in functie de nevoile tale. Pentru mai multe detalii asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: 14AXRQZS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura