Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6120
Cod produs
CKVLPAJF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Avem varianta de pompa potrivita utilajului tau! Alege pompa electrica alimentare John Deere 6120 din imagine si vei avea pret mic si o calitate superioara. Este o productie alternativa, deci are un pret mai mic, dar este conceputa in Europa, ceea ce inseamna performanta, calitate ridicata si o durata de viata mare. Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si poate asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. O poti utiliza cu incredere in locul originalei, iar daca inlocuiesti si filtrul de combustibil odata cu ea asiguri functionarea optima pe timp indelungat si beneficiezi de garantie extinsa.

Daca ai intrebari sau doresti sfatul specialistilor nostri inainte de a lua o decizie, suna la numerele de telefon afisate! Ti se va verifica compatibilitatea piesei cu tractorul pe care il detii si ti se va acorda cea mai avantajoasa oferta. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra cand cumperi piese de schimb - primesti gratuit consultanta tehnica! Asadar, suna-ne acum daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre pompa sau daca ai nevoie de un mecanic profesionist!

Pompa electrica alimentare John Deere 6120 - se diferentiaza de original doar prin pret!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Certificatul de garantie pentru pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6120 - care acopera orice situatie neprevazuta - are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Poti avea pompa electrica alimentare John Deere 6120 azi, ridicand-o personal de la sediul nostru. Pentru alte localitati din tara, durata transportului este de o zi lucratoare si este efectuat prin serviciile de curierat. Plata se acorda in sistem ramburs si integritatea coletului o poti verifica in prezenta curierului.

Este important ca montajul sa fie efectuat corect pentru a beneficia de garantie si o durata de viata cat mai lunga. De aceea, colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a se prezenta la punctul tau de lucru atunci cand ai nevoie de ajutor. Fie ca doresti un schimb al pieselor vechi, o revizie periodica sau o reparatie mai complexa, poti apela la acest serviciu cu incredere. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea sunt de 8 mm
Diametru cilindru este de 52 mm
Diametru la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare prezentata in imagini se potriveste si pe tractoare John Deere 6120L , John Deere 6120M , John Deere 6120R si John Deere SE6120
Trimite mesaj
Din Gura in Gura