Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor John Deere 3015 3015DF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor John Deere 3015 3015DF
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare John Deere 3015 face parte din gama noastra larga de pompe pe care le avem disponibile in stoc. Daca o cautai la un pret mic, ai nimerit unde trebuie! Daca voiai si calitate la un pret bun, atunci comanda chiar acum!

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei face fata oricarei solicitari, indiferent de conditii, avand o durabilitate mare. Fiind alternativa originalei, beneficiaza si de un pret mic.

Modelul este conceput in Europa si prezent pe stoc in permanenta. O poti comanda azi si ajunge maine la tine, indiferent de localitate.

Daca o schimbi alaturi de filtrul de combustibil garantia se extinde, precum si durata de exploatare a produsul. De aceea, iti facem o oferta buna pentru achizitionarea lor impreuna.

Cu mai multe detalii te ajuta specialistii nostri. Suna la numerele de telefon afisate pentru a intra in legatura cu ei! Primesti consultanta tehnica gratuita, atat acum, cat si la viitoarele achizitii, ca sa beneficiezi mereu de piesele potrivite utilajului tau.

Pompa este acoperita de garantie pe o perioada de 1 an de zile, din momentul achizitiei.
Coletul iti este livrat la domiciliu a doua zi de la plasarea comenzii si se verifica in prezenta curierului. Plata se acorda in sistem ramburs. Totodata, se poate ridica comanda personal, de la sediul din Bucuresti.

Poti apela la noi si pentru un mecanic. Colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii pentru a interveni rapid asupra utilajului tau atunci cand munca iti este intrerupta. Pot efectua reparatii simple, complexe, alezari, suduri sau doar un montaj de calitate al pieselor comandate. Pentru mai multe detalii si programari ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmtorul cod: B9QA0T5I-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura